City Break Italia
City Break Italia

Atunci când nu ai prea mult timp la dispoziție, un city break în Italia îți permite să explorezi un oraș în doar câteva zile, în ritmul tău.

Plimbă-te pe străzi, relaxează-te, încearcă gastronomia locală, vizitează obiective, ia pauze de cafea sau mergi la cumpărături. Italia are atât de multe de oferit în orice lună a anului!

City Break Italia 2024

City Break RomaCity Break Roma
✈️ City Break Roma 2024: oferte de cazare și avion și oferte last minute. Oferta include zbor și sejur de 3 nopți cu mic dejun la hotel de 3* sau 4*.
Detalii
City Break VenețiaCity Break Veneția
✈️ City Break Veneția 2024: oferte de cazare și avion, oferte last minute. Oferta include zbor și sejur de 3 nopți cu mic dejun la hotel de 3* sau 4*.
Detalii
City Break MilanoCity Break Milano
✈️ City Break Milano 2024: oferte de cazare și avion, oferte last minute. Oferta include zbor și sejur de 3 nopți cu mic dejun la hotel de 3* sau 4*.
Detalii
City Break Florența (Toscana)City Break Florența (Toscana)
✈️ City Break Florența 2024 (Toscana): oferte de cazare și avion. Oferta include zbor și sejur de 3 nopți cu mic dejun la hotel 3* în Florența.
Detalii
City Break PisaCity Break Pisa
✈️ City Break Pisa 2024: oferte de cazare și avion. Oferta include zbor și sejur de 3 nopți cu mic dejun la hotel 3* în Pisa.
Detalii
City Break Cinque TerreCity Break Cinque Terre
✈️ City Break Cinque Terre 2024: oferte de cazare și avion. Oferta include zbor și sejur de 3 nopți cu mic dejun la hotel de 3* sau 4* în La Spezia.
Detalii
City Break Coasta AmalfiCity Break Coasta Amalfi
✈️ City Break Coasta Amalfi 2024: oferte de cazare și avion. Oferta include zbor și sejur de 3 nopți cu mic dejun la hotel de 3* sau 4* (Sorrento, Amalfi).
Detalii
City Break NapoliCity Break Napoli
✈️ City Break Napoli 2024: oferte de cazare și avion. Oferta include zbor și sejur de 3 nopți cu mic dejun în Napoli, la hotel de 3*.
Detalii
City Break Bari (Puglia)City Break Bari (Puglia)
✈️ City Break Bari 2024 (Puglia): oferte de cazare și avion. Oferta include zbor și sejur de 3 nopți cu mic dejun la hotel 3* în Bari sau Polignano a Mare.
Detalii
City Break Catania (Sicilia)City Break Catania (Sicilia)
Meta: ✈️ City Break Catania 2024 (Sicilia): oferte de cazare și avion. Oferta include zbor și sejur de 3 nopți cu mic dejun în Catania, hotel de 3* sau 4*.
Detalii
City Break Taormina (Sicilia)City Break Taormina (Sicilia)
✈️ City Break Taormina 2024 (Sicilia) - vacanță Taormina: oferte de cazare și avion. Zbor și sejur de 3 nopți cu mic dejun în Taormina, hotel de 3* sau 4*.
Detalii
City Break Palermo (Sicilia)City Break Palermo (Sicilia)
✈️ City Break Palermo 2024 (Sicilia): oferte de cazare și avion. Oferta include zbor și sejur de 3 nopți cu mic dejun în Palermo, la hotel de 3* sau 4*.
Detalii

Rezervă experiențe în Italia

Newsletter vacanțe Italia

Lasă-ne mail-ul dacă vrei să îți trimitem cele mai bune și interesante oferte și idei de vacanță în Italia.

Adresa de email nu este corectă.

Adresa de email este deja abonată.

Te-ai abonat cu succes! Păstrăm legătura :)

Anulează