Politica de confidențialitate

Context

La data de 25 mai 2018 a devenit aplicabil Regulamentul 2016/679 al Uniunii Europene privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (General Data Protection Regulation sau GDPR).

Prezenta notificare are drept scop informarea asupra operațiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal realizate de către S.C. Theda Travel Management S.R.L. Protecția datelor Dvs. este importantă pentru noi, iar gestionarea de către S.C. Theda Travel Management S.R.L a datelor personale primite pe parcursul utilizării site-ului www.ciaoitalia.ro sau furnizate prin orice altă modalitate (telefon, e-mail, cerere de ofertă, achiziționare de servicii turistice) se va face conform dispozițiilor și reglementărilor legii în vigoare.

De asemenea, puteți consulta Politica de cookie si Termenele și Condițiile disponibile pe www.ciaoitalia.ro.

Definiții

Conform prevederilor legale în vigoare, "date cu caracter personal" înseamna orice informație privind o persoană fizică identificată sau identificabilă; o persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale. 

"Prelucrarea datelor cu caracter personal" se referă la orice operațiune sau set de operațiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fără utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi: colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvăluirea către terți prin transmitere, diseminare sau în orice alt mod, alăturarea ori combinarea, blocarea/restricționarea, ștergerea sau distrugerea.

Identitatea și datele de contact ale operatorului datelor Dvs. cu caracter personal

Operatorul datelor Dvs. cu caracter personal este societatea S.C. Theda Travel Management S.R.L. (numita in continuare "Theda" sau "noi"), cu sediul în Mioveni, Str. 7 Septembrie 1485, Bl. P19, Sc. B, Et. 4, Ap. 16, Jud. Argeș, înregistrată la Reg. Com. cu nr. J03/1604/2011, cod fiscal 29393250, telefon 0721.810.270, e-mail contact@ciaoitalia.ro.

Actualizarea datelor

Este important ca datele pe care ni le furnizați să fie corecte și actuale. Nu suntem responsabili pentru pierderile rezultate din furnizarea unor date greșite sau incomplete. Vă rugăm să ne înștiințați printr-un e-mail la contact@ciaoitalia.ro în cazul în care considerați că datele Dvs. pe care le deținem sunt incorecte sau incomplete sau au fost modificate și necesită o actualizare.

In cazul în care nu ne furnizați datele cu caracter personal sau nu ne dați consimțământul pentru prelucrarea acestora, nu putem presta eventualele servicii turistice solicitate.

Scopurile în care sunt prelucrate datele cu caracter personal

Nu prelucrăm datele cu caracter personal primite în alt scop decât acela pentru care au fost transmise, cu excepția situațiilor în care v-ați dat consimțământul pentru a fi utilizate și în alte scopuri.

Nu folosim procese decizionale automatizate (incluzand crearea de profiluri) bazate pe datele Dvs. cu caracter personal.

În cazul în care nu doriți să mai primiți oferte sau informări, vă puteți dezabona de la primirea newsletter-ului accesând linkul de la sfârșitul acestuia sau ne puteți transmite un e-mail solicitând acest lucru.

Temeiul juridic al prelucrării datelor cu caracter personal

Temeiurile juridice în baza cărora se prelucrează datele Dvs. cu caracter personal sunt:

Destinatarii datelor cu caracter personal

Categorii de date cu caracter personal prelucrate

Categoriile de date cu caracter personal pe care le putem prelucra atunci când prestăm servicii turistice pentru Dvs., când comunicați cu noi sau utilizați site-ul www.ciaoitalia.ro sunt:

Colectăm date referitoare la copii doar în măsura în care ofertele turistice pe care le rezervați sunt și pentru copiii Dvs.

Sursa de proveniență a datelor cu caracter personal

Perioada de stocare a datelor cu caracter personal

Datele Dvs. cu caracter personal sunt stocate pe durata necesară îndeplinirii scopului pentru care au fost colectate. Este posibil ca acestea să fie stocate și ulterior, în scopul îndeplinirii obligațiilor legale, fiscale sau contabile. De asemenea, datele încetează să vă mai fie stocate atunci când vă retrageți consimțământul și dacă legea o permite.

De asemenea, este posibil să anonimizăm datele Dvs., lipsindu-le de caracterul personal si să continuăm prelucrarea acestora, în vederea îndeplinirii unor scopuri statistice.

Prelucrarea datelor de către terți

Site-ul www.ciaoitalia.ro poate conține link-uri către alte situri, pe care nu le controlăm și care pot avea o politică diferită de confidențialitate. Nu suntem responsabili cu privire la conținutul acestor site-uri și nici la modul în care aceste site-uri terțe colectează, prelucrează sau difuzează datele Dvs. și vă rugăm să citiți cu atenție politicile și termenele și condițiile fiecărui site pe care îl vizitați odată ce ați părăsit site-ul www.ciaoitalia.ro.

Transferul datelor cu caracter personal în străinătate

Având în vedere necesitatea prelucrării conform scopurilor precizate, putem transfera datele Dvs. cu caracter personal în țări ale Uniunii Europene sau în state care au fost recunoscute de către Comisia Europeană ca asigurând un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal.

Nu transferăm datele Dvs. în afara spațiului Uniunii Europene. Dacă totuși datele personale sunt transmise prin rețelele sociale sau prin aplicații de messenger, transferul acestora poate avea loc pe servere ce pot fi localizate în state din afara teritoriului Uniunii Europene.

Drepturile persoanelor vizate

Actualizarea politicii de confidențialitate

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că prezenta Politica de confidențialitate poate face obiectul unor modificări periodice, care vor fi evidențiate prin actualizarea site-ului. Vă recomandăm să verificați această pagina și, dacă nu sunteți de acord cu modificările, sa nu mai utilizați site-ul www.ciaoitalia.ro

Contact

Pentru orice întrebare cu privire la colectarea și prelucrarea datelor Dvs. cu caracter personal sau dacă doriți să vă exercitați oricare dintre drepturile Dvs., va rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@ciaoitalia.ro.

Newsletter vacanțe Italia

Lasă-ne mail-ul dacă vrei să îți trimitem cele mai bune și interesante oferte și idei de vacanță în Italia.

Adresa de email nu este corectă.

Adresa de email este deja abonată.

Te-ai abonat cu succes! Păstrăm legătura :)

Anulează