Politica de confidentialitate

Context

La data de 25 mai 2018 a devenit aplicabil Regulamentul 2016/679 al Uniunii Europene privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date ("General Data Protection Regulation" sau GDPR).

Prezenta notificare are drept scop informarea asupra operatiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal realizate de catre S.C. Theda Travel Management S.R.L. Protectia datelor Dvs. este importanta pentru noi, iar gestionarea de catre S.C. Theda Travel Management S.R.L a datelor personale primite pe parcursul utilizarii site-ului www.ciaoitalia.ro sau furnizate prin orice alta modalitate (telefon, e-mail, cerere de oferta, achizitionare de servicii turistice) se va face conform dispozitiilor si reglementarilor legii in vigoare.

De asemenea, puteti consulta Politica de cookie si Termenele si Conditiile disponibile pe www.ciaoitalia.ro.

Definitii

Conform prevederilor legale in vigoare, "date cu caracter personal" inseamna orice informatie privind o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale. 

"Prelucrarea datelor cu caracter personal" se refera la orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi: colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea/restrictionarea, stergerea sau distrugerea.

Identitatea si datele de contact ale operatorului datelor Dvs. cu caracter personal

Operatorul datelor Dvs. cu caracter personal este societatea S.C. Theda Travel Management S.R.L. (numita in continuare "Theda" sau "noi"), cu sediul in Mioveni, Str. 7 Septembrie 1485, Bl. P19, Sc. B, Et. 4, Ap. 16, Jud. Arges, inregistrata la Reg. Com. cu nr. J03/1604/2011, cod fiscal 29393250, telefon 0729.911.977, e-mail contact@ciaoitalia.ro.

Actualizarea datelor

Este important ca datele pe care ni le furnizati sa fie corecte si actuale. Nu suntem responsabili pentru pierderile rezultate din furnizarea unor date gresite sau incomplete. Va rugam sa ne instiintati printr-un e-mail la contact@ciaoitalia.ro in cazul in care considerati ca datele Dvs. pe care le detinem sunt incorecte sau incomplete sau au fost modificate si necesita o actualizare.

In cazul in care nu ne furnizati datele cu caracter personal sau nu ne dati consimtamantul pentru prelucrarea acestora, nu putem presta eventualele servicii turistice solicitate.

Scopurile in care sunt prelucrate datele cu caracter personal

Theda se obliga sa nu prelucreze datele cu caracter personal primite in alt scop decat acela pentru care au fost transmise, cu exceptia situatiilor in care v-ati dat consimtamantul pentru a fi utilizate si in alte scopuri.

Nu folosim procese decizionale automatizate (incluzand crearea de profiluri) bazate pe datele Dvs. cu caracter personal.

In cazul in care nu doriti sa mai primiti oferte sau informari, va puteti dezabona de la primirea newsletter-ului accesand linkul de la sfarsitul acestuia sau ne puteti transmite un e-mail solicitand acest lucru.

Temeiul juridic al prelucrarii datelor cu caracter personal

Temeiurile juridice in baza carora se prelucreaza datele Dvs. cu caracter personal sunt:

Destinatarii datelor cu caracter personal

Categorii de date cu caracter personal prelucrate

Categoriile de date cu caracter personal pe care le putem prelucra atunci cand prestam servicii turistice pentru Dvs., cand comunicati cu noi sau utilizati site-ul www.ciaoitalia.ro sunt:

Colectam date referitoare la copii doar in masura in care ofertele turistice pe care le rezervati sunt si pentru copiii Dvs.

Sursa de provenienta a datelor cu caracter personal

Perioada de stocare a datelor cu caracter personal

Datele Dvs. cu caracter personal sunt stocate pe durata necesara indeplinirii scopului pentru care au fost colectate. Este posibil ca acestea sa fie stocate si ulterior, in scopul indeplinirii obligatiilor legale, fiscale sau contabile. De asemenea, datele inceteaza sa va mai fie stocate atunci cand va retrageti consimtamantul si daca legea o permite.

De asemenea, este posibil  sa anonimizam datele Dvs., lipsindu-le de caracterul personal si sa continam prelucrarea acestora, in vederea indeplinirii unor scopuri statistice.

Prelucrarea datelor de catre terti

Site-ul www.ciaoitalia.ro poate contine link-uri catre alte situri, pe care nu le controlam si care pot avea o politica diferita de confidentialitate. Nu suntem responsabili cu privire la continutul acestor site-uri si nici la modul in care aceste site-uri terte colecteaza, prelucreaza sau difuzeaza datele Dvs. si va rugam sa cititi cu atentie politicile si termenele si conditiile fiecarui site pe care il vizitati odata ce ati parasit site-ul www.ciaoitalia.ro.

Transferul datelor cu caracter personal in strainatate

Avand in vedere necesitatea prelucrarii conform scopurilor precizate, putem transfera datele Dvs. cu caracter personal in tari ale Uniunii Europene sau in state care au fost recunoscute de catre Comisia Europeana ca asigurand un nivel adecvat de protectie a datelor cu caracter personal.

Nu transferam datele Dvs. in afara spatiului Uniunii Europene. Daca totusi datele personale sunt transmise prin retelele sociale sau prin aplicatii de messenger, transferul acestora poate avea loc pe servere ce pot fi localizate in state din afara teritoriului Uniunii Europene.

Drepturile persoanelor vizate

Actualizarea politicii de confidentialitate

Va rugam sa aveti in vedere faptul ca prezenta Politica de confidentialitate poate face obiectul unor modificari periodice, care vor fi evidentiate prin actualizarea site-ului. Va recomandam sa verificati aceasta pagina si, daca nu sunteti de acord cu modificarile, sa nu mai utilizati site-ul www.ciaoitalia.ro

Contact

Pentru orice intrebare cu privire la colectarea si prelucrarea datelor Dvs. cu caracter personal sau daca doriti sa va exercitati oricare dintre drepturile Dvs., va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail contact@ciaoitalia.ro.