Termene si conditii

Aceasta pagina se refera la termenele si conditiile in care poate fi utilizat website-ul www.ciaoitalia.ro, administrat de catre S.C. Theda Travel Management S.R.L. Contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie poate fi consultat in sectiunea "Documente".

Termenele si conditiile de mai jos se aplica tuturor utilizatorilor site-ului www.ciaoitalia.ro, iar vizitarea si folosirea sa presupune ca acceptati automat aceste termene si conditii. In cazul in care nu sunteti de acord cu ele, va rugam sa incetati utilizarea site-ului. 

Drepturile utilizatorului

Utilizatorul site-ului are dreptul sa vizualizeze site-ul pe monitorul calculatorului sau pe telefon, sa tipareasca parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic doar in scopuri personale, non-comerciale.

Obligatiile utilizatorului

Obligatiile utilizatorului includ (fara sa se limiteze):

Solicitarile privind republicarea sau redistribuirea de continut vor fi facute prin e-mail, la adresa contact@ciaoitalia.ro.

Acest site poate contine link-uri catre diverse alte site-uri. Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati in afara site-ului www.ciaoitalia.ro si aveti obligatia de a respecta termenele si conditiile de utilizare ale site-urilor respective pe care le-ati accesat.

Drepturi de proprietate intelectuala

Intregul continut al acestui site, incluzand imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date, reprezinta proprietatea Theda sau a partenerilor sai, fiind protejate de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala.

Este interzisa copierea, reproducerea partiala sau integrala a site-ului, download-ul sau printarea unor copii a continutului, distribuirea unor parti din acest site in orice fel de mediu, atat pentru uz personal cat si in scop comercial, fara a obtine acordul scris prealabil, de la administratorul site-ului. Folosirea fara acordul acestora a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. 

Conditii generale de rezervare

Orice rezervare efectuata pe site va fi considerata drept intentia Dvs. de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic. Daca cererea Dvs. de rezervare va fi acceptata, veti primi un e-mail de confirmare si va intra in vigoare Contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice.

Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. S.C. Theda Travel Management S.R.L. nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte informatii din site si informatiile primite direct de la reprezentantii agentiei, ultimele avand prioritate.

Termenele si conditiile furnizorilor serviciilor achizitionate (incluzand regulile de transport ale pasagerilor impuse de liniile aeriene) se vor aplica aditional Termenelor si Conditiilor acestui site.

Modificari si anulari

In cazul in care doriti modificarea sau anularea serviciului turistic rezervat, aveti obligatia de a ne informa in scris cu privire la aceasta. Anularea sau modificarea se va face in functie de conditiile fiecarui furnizor in parte. In anumite cazuri acest lucru nu va fi posibil sau va fi necesara respectarea anumitor cerinte.

Plata

In momentul rezervarii vi se poate solicita plata partiala sau integrala a serviciului rezervat. Theda nu isi asuma nici o obligatie de a emite documentele de calatorie in cazul in care serviciile nu au fost achitate integral. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente serviciilor turistice comandate.

Plata se poate face fie prin virament bancar, in conturile Theda, fie direct la agentie, pe baza facturii fiscale emise catre Dvs.

Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe site si nu ne asumam nicio responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Puteti consulta aici politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Exonerarea de raspundere

Continutul acestui website are caracter informativ si poate fi modificat oricand, fara notificare prealabila. Theda depune eforturi permanente pentru asigurarea corectitudinii si actualitatii materialelor de pe site, insa nu le poate garanta. Va rugam sa ne contactati pentru a verifica daca informatiile sunt actualizate. Site-ul www.ciaoitalia.ro include linkuri catre alte site-uri, asupra continutului carora Theda nu are nici un fel de control si pentru care nu isi asuma responsabilitatea.

S.C. Theda Travel Management S.R.L. nu va putea fi tinuta raspunzatoare pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului www.ciaoitalia.ro sau ca urmare a unor erori sau omisiuni.

S.C. Theda Travel Management S.R.L. actioneaza si ca agent pentru terti furnizori de servicii de calatorie (precum hoteluri, companii aeriene, companii de inchiriere masini) si nu-si asuma nicio responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de catre acestia. De asemenea, nu garanteaza in nici un fel acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest site. Datele si informatiile de pe acest site nu reprezinta recomandari, garantii sau angajament din partea S.C. Theda Travel Management S.R.L.

Modificarea termenelor si conditiilor de utilizare

Termenele si conditiile de utilizare pot fi modificate fara vreo notificare prealabila. Ca atare, de fiecare data cand utilizati acest site, va rugam sa recititi termenele si conditiile de utilizare in vigoare la momentul respectiv. Utilizarea site-ului de catre Dvs. ulterior modificarii acestor termene si conditii inseamna acceptarea de catre Dvs. a termenelor si conditiilor modificate.