Regiunea Umbria
Regiunea Umbria

Fascinația Umbriei este dată de amestecul de artă, natură, pace și relaxare, localități ce găzduiesc capodopere ale Renașterii și mici orășele medievale adăpostite între dealuri.

Perugia, orașul principal al regiunii, este un centru cultural vibrant, cu două universități, expoziții internaționale și o atmosferă cosmopolită. Gubbio este cel mai vechi sat din Umbria și și-a atins strălucirea în Evul Mediu. Spoleto este un oraș pitoresc ce are în spate o mie de ani de istorie, iar pe străzile sale pietruite se desfășoara Festivalul celor două lumi. Assisi, patronat de Sf. Francisc, este împărțit între artă și spiritualitate.

Degustări

Gastronomie

Picnic în viile din UmbriaPicnic în viile din Umbria
Un picnic în viile Umbriei este o fantastică experiență senzorială, care are loc în podgoriile unora dintre cele mai importante crame din regiune.
Detalii

Aventură

Răsfăț

Descoperă șofranul din UmbriaDescoperă șofranul din Umbria
Descoperă șofranul din Umbria direct în natură, în frumoasa zonă Valnerina, cu o experiență ce îți va încânta simțurile prin parfumul și culoarea florilor. 
Detalii

Călare

Plimbare cu Vespa în UmbriaPlimbare cu Vespa în Umbria
Rezervă o experiență de neuitat prin minunatul peisaj al Umbriei, în șaua unui scuter Vespa Piaggio, unul dintre cele mai cunoscute branduri italiene.
Detalii

Perugia

Circuite