Umbria în 3 zile: artă, natură și gastronomie

Umbria în 3 zile: artă, natură și gastronomie

Ești în căutarea unei pauze de la rutina cotidiană? Ai chef de o vacanță, dar ai puțin timp la dispoziție? Atunci acesta este circuitul potrivit pentru tine, căci te va ajuta să descoperi regiunea în câteva zile și să o păstrezi în inimă. 
  
Vei explora alături de ghidul local două dintre cele mai reprezentative orașe ale Umbriei - Asissi și Perugia
  
Originile Perugiei se pierd în negura timpului. Dinamica artistică și culturală pe care orașul a avut-o de-a lungul secolelor și-a lăsat amprenta prin lucrări de artă, palate și capodopere arhitectonice. 
  
Vei retrăi apoi istoria orașului Assisi, cu încatătoarele sale peisaje urbane și vei învăța mai multe despre viața Sfântului Francisc și a Sfintei Clara, pășind pe urmele acestora. 
  
Vacanța nu cuprinde doar aspecte culturale, ci și explorarea unor poteci din natură. Te vei plimba printre livezi de măslini și pe lângă ruine romane, cu priveliști panoramice către magnifica vale a Umbriei. 
  
Nu am uitat de aspectul gastronomic, așa că pe parcursul celor trei zile vei degusta produse locale și te vei pierde printre cele mai frumoase podgorii ale regiunii. Vei vizita cramele cele mai faimoase și vei degusta vinuri renumite. 

02.01-31.12.2022

Pachet
Standard

Pachet
Premium

Pachet
Lux
Loc în cameră dublă 450 Euro 550 Euro 1650 Euro
Copil 4-12 ani 330 Euro 440 Euro 1500 Euro

Program

Ziua 1: La pas prin Assisi

Ziua 2: Istorie și enogastronomie

Ziua 3: La pas prin Perugia

Ce include:

Ce nu include:

Observații:

Te-ar putea interesa și:

VreauRezervare VreauInformații

0721.810.270
Scrie-ne pe numărul 0721.810.270

Anulează