City Break Italia
City Break Italia

Atunci când nu ai prea mult timp la dispoziție, un city break în Italia îți permite să explorezi un oraș în doar câteva zile, în ritmul tău.

Plimbă-te pe străzi, relaxează-te, încearcă gastronomia locală, vizitează obiective, ia pauze de cafea sau mergi la cumpărături. Italia are atât de multe de oferit în orice lună a anului!

City Break RomaCity Break Roma
✈️ City Break Roma 2024: oferte de cazare și avion cu plecare din București. Oferta include zbor, transfer și sejur de 3 nopți la hotel de 3* sau 4*.
Detalii
City Break VenețiaCity Break Veneția
✈️ City Break Veneția 2024: oferte de cazare și avion cu plecare din București. Oferta include zbor și sejur de 2 sau 3 nopți la hotel de 3* sau 4*.
Detalii
City Break MilanoCity Break Milano
✈️ City Break Milano 2024: oferte de cazare și avion cu plecare din București. Oferta include zbor și sejur de 3 nopți cu mic dejun la hotel de 3* sau 4*.
Detalii
City Break Coasta AmalfiCity Break Coasta Amalfi
✈️ City Break Coasta Amalfi 2024: oferte de cazare și avion. Oferta include zbor și sejur de 3 nopți cu mic dejun la hotel de 3* sau 4* pe Coasta Amalfi.
Detalii
City Break NapoliCity Break Napoli
✈️ City Break Napoli 2024: oferte de cazare și avion. Oferta include zbor și sejur de 3 nopți cu mic dejun în Napoli, la hotel de 3*.
Detalii
City Break Sicilia (Catania)City Break Sicilia (Catania)
✈️ City Break Sicilia 2024 (Catania): oferte de cazare și avion. Oferta include zbor și sejur de 3 nopți cu mic dejun în Catania, la hotel de 3* sau 4*.
Detalii
City Break Sicilia (Taormina)City Break Sicilia (Taormina)
✈️ City Break Sicilia - vacanță Taormina 2024: oferte de cazare și avion. Zbor și sejur de 3 nopți cu mic dejun în Taormina, la hotel de 3* sau 4*.
Detalii
City Break Sicilia (Palermo)City Break Sicilia (Palermo)
✈️ City Break Sicilia 2024 (Palermo): oferte de cazare și avion. Oferta include zbor și sejur de 4 nopți cu mic dejun în Palermo, la hotel de 3* sau 4*.
Detalii

Rezervă experiențe în Italia

Newsletter vacanțe Italia

Lasă-ne mail-ul dacă vrei să îți trimitem cele mai bune și interesante oferte și idei de vacanță în Italia.

Adresa de email nu este corectă.

Adresa de email este deja abonată.

Te-ai abonat cu succes! Păstrăm legătura :)

Anulează