Cum ajungi de la aeroportul din Napoli în oraș?

Cum ajungi de la aeroportul din Napoli în oraș?

Aeroportul din Napoli se numește oficial Aeroporto di Napoli-Capodichino. Este principalul aeroport al regiunii Campania și se află la o distanță de circa 4 km de gara centrală (Stazione Centrale) din Napoli.

Aeroportul din Napoli are un singur terminal.

Transport aeroport Napoli-centru

Transferul de la aeroport în centrul orașului Napoli se poate face cu shuttle bus, taxi sau transfer privat sau poți închiria o mașină.

1. Shuttle bus Alibus

Firma Terravision, în colaborare cu Alibus, oferă servicii de shuttle bus de la aeroport la gara centrală din Napoli (Stazione Centrale) și spre port (Stazione Maritimma).

Traseul autobuzelor Alibus este următorul: Aeroport Napoli – Piazza Garibaldi (gara Stazione Centrale) – Immacolatella / Porta di Massa (în interiorul portului) – Molo Antionio/ Beverello (terminal Gara maritimă/ Stazione Marittima).

Durata transportului de la aeroport Napoli la Gara Centrală (Stazione Centrale) este de circa 15 minute, iar de la aeroport la portul din Napoli (Stazione Marittima) este de circa 35 minute.

Prețul unei călătorii aeroport-Napoli este de 5 EUR/sens, iar copiii sub 6 ani au gratuitate.

Biletele sunt valabile pentru toate cursele din ziua respectivă. Pentru a-ți păstra prioritatea la îmbarcare, va trebui să ajungi cu 15 minute înainte de ora plecării.

Rezervă bilet Alibus

2. Taxi

Tarifele pentru taxi sunt fixe, stabilite de autorități. Prețul unei curse cu taxi de la Aeroport Napoli la Gara Centrală este de 18 EUR, iar până la portul din Napoli este de 21 EUR.

3. Transfer privat

Pentru cei care vor să călătorească rapid și comod și nu sunt limitați de buget, există și varianta de transfer privat. Poți verifica și variantele de transferuri de pe KiwiTaxi.com.

4. Închiriere auto aeroport Napoli

Dacă ai mai multe zile la dispoziție, poate fi o idee să închiriezi o mașină direct de la aeroport Napoli, mai ales că în zonă sunt atâtea locuri frumoase de explorat.

Închiriere auto Napoli aeroport

Te-ar putea interesa și:

0721.810.270
Scrie-ne pe numărul 0721.810.270

Anulează

Newsletter vacanțe Italia

Lasă-ne mail-ul dacă vrei să îți trimitem cele mai bune și interesante oferte și idei de vacanță în Italia.

Adresa de email nu este corectă.

Adresa de email este deja abonată.

Te-ai abonat cu succes! Păstrăm legătura :)

Anulează