Încearcă farmecul locuințelor tradiționale la Hotel Matera Diffusa!

Încearcă farmecul locuințelor tradiționale la Hotel Matera Diffusa!

În partea cea mai veche a cartierului istoric Sassi di Matera, trei hoteluri, aflate la mică distanță unul de celălalt, s-au unit pentru a crea un singur "albergo diffuso" (hotel împrăștiat), concept apărut în Italia, în anii '80. 
  
Vechile grote au fost amenajate cu grijă și transformate în 30 de camere și suite elegante, cu dotări moderne, gata să îți ofere o experiență extraordinară. 

Le Dimore dell'Idris

Camerele și suitele sunt mobilate elegant și utilate astfel încât să îți ofere tot confortul. Nu sunt doar spații pentru odihnă, ci și spații în care simpla deschidere a unei ferestre îți deschide sufletul către emoții unice.

Antico Convincino

Antico Convincino este o clădire din sec. al XVI-lea, aflată în inima cartierului Sasso Caveoso, care a fost renovată cu atenție. Suitele de lux sunt finisate cu materiale de preț și mobile de design, iar în grotă găsești și un SPA pentru regenerarea minții și a trupului.

Corte San Pietro

La Corte San Pietro te vei simți ca într-un loc cald și familiar. Cele trei cisterne și vechiul sistem de colectare a apei din curte îți vor dezvălui spiritul acestor locuri. Vino aici cu prietenii pentru a trăi o experiență magică!

Te-ar putea interesa și:

VreauRezervare VreauInformații

0721.810.270
Scrie-ne pe numărul 0721.810.270

Anulează

Newsletter vacanțe Italia

Lasă-ne mail-ul dacă vrei să îți trimitem cele mai bune și interesante oferte și idei de vacanță în Italia.

Adresa de email nu este corectă.

Adresa de email este deja abonată.

Te-ai abonat cu succes! Păstrăm legătura :)

Anulează