Bucură-te de o vacanță în Toscana, la Fattoria Pieve a Salti

Bucură-te de o vacanță în Toscana, la Fattoria Pieve a Salti

Aflată la 25 km de Siena, în inima colinelor din Montalcino, în minunatul peisaj natural al Văii d'Orcia, plin de istorie, de artă și de tradiții seculare, Fattoria Pieve a Salți se întemeiază pe pasiunea familiei Prandi pentru teritoriul toscan. Este un loc unde te poți bucura din plin de viața frumoasă, de mâncarea biologică de la fermă, de vinul excelent, de liniște și de relaxare. 

Ansamblul este alcătuit din două părți:

Camere

Fattoria Pieve a Salti are 37 de camere și 9 apartamente.

Camerele

Camerele sunt mobilate în stil toscan, cu pardoseală ceramică și grinzi de lemn. Sunt dotate cu baie cu duș, aer condiționat, TV LCD SAT, frigobar (neaprovizionat), telefon, uscător de păr, produse de baie și lenjerie. 
  
Pentru familii există posibilitatea de camere comunicante. 
  
Camerele duble Standard (matrimoniale sau cu 2 paturi) au circa 15 mp și se află fie la primul etaj, cu vedere spre câmpie, fie la parter, având intrare independentă. 

Camerele single au 10mp și se află la primul etaj, având vedere spre câmpie.

Camerele duble Superior au circa 20mp și pat matrimonial.

Camerele duble Deluxe au circa 30mp, pat matrimonial și o splendidă vedere, fie spre câmpie, fie spre grădină.

Camerele triple au circa 18mp.

Camerele cvadruple au circa 25mp și sunt potrivite pentru cei care călătoresc în grup sau cu familia, oferind posibilitatea de a beneficia de camerele comunicante.

Apartamentele

Apartamentele au 2 sau 3 camere.

Apartamentele cu 2 camere au circa 40mp, se află la parter sau la primul etaj și se compun din cameră de zi cu bucătărie, cameră cu pat matrimonial și baie cu duș. Există posibilitatea de a adăuga al treilea pat. 
  
Apartamentele cu 3 camere se află la parter, cu intrare independentă, sau la primul etaj, au circa 60mp și sunt alcătuite din cameră de zi cu bucătărie, cameră cu pat matrimonial, cameră cu 2 paturi și baie cu duș.

Restaurant

Restaurantul Podere Caprili servește feluri tradiționale din zona Sienei și a Toscanei în general, pe bază de produse biologice cultivate la fermă. 
  
Printre felurile de mâncare caracteristice se numără pici al ragù, ribollita și mistreț, însoțite de faimoasele vinuri din zonă, precum Brunello di Montalcino, Nobile di Montepulciano sau Chianti. 

Există și variante de meniu pentru copii sau pentru vegani și vegetarieni. 
  
Restaurantul este deschis pentru prânz în fiecare sâmbătă, duminică și sărbătoare, dar și în perioada iunie-septembrie, între orele 12.30 și 14.00. 
  
Orarul pentru cină este 19.00-21.00 

Ferma

Ferma agricola are 700 de hectare de producție biologică.

Centrul Spa

La centrul SPA poți avea o experiență relaxantă și regenerantă atât pentru corp, cât și pentru minte. Piscina acoperită și încălzită (gratuită) are o temperatură între 24 și 29 de grade (tratament cu sare pe dimensiunea de 6x15m), hidromasaj (4x5m) și o vedere ce îți taie răsuflarea către Crete Senesi. 
  
Tot aici găsești și baie turcească (circa 40-50 grade), saună uscată finlandeză (70-80 grade) și te poți răsfața cu masaje sau tratamente faciale și corporale (contra cost). 
  
Programul centrului Spa este 09.00-12.00 și 15.00-18.00 (joia este închis), iar recepția este deschisă între orele 09.00 și 19.00 (este recomandat să faceți o programare). Trebuie să aveți papuci, halat și costum de baie. Prosoapele pentru piscină costă 1,5 Euro/prosop. 

Facilități

Printre celelalte facilități de la Fattoria Piave a Salti se număra piscina descoperită, terenul de tenis, închirierea de biciclete și centrul de conferințe. 

Călărie

Cei peste 30 de cai din manej te ajută să transformi vacanța la Pieve a Salti într-o experiență de neuitat. Kilometri întregi de cărări create special pentru ieșirile la călărie se desfășoară printre păduri, câmpuri și lacuri, iar plimbările sunt potrivite și pentru copii și începători.

VreauRezervare VreauInformații

0721.810.270
Scrie-ne pe numărul 0721.810.270

Anulează