Cazează-te în mijlocul viilor toscane, la Agriturismo Mormoraia, lângă San Gimignano

Cazează-te în mijlocul viilor toscane, la Agriturismo Mormoraia, lângă San Gimignano

Povestea fermei agricole La Mormoraia este de fapt despre cum pasiunea părinților a fost transmisă mai departe către fii. În anul 1980 vechea mânăstire La Mormoraia (al cărei nume pare să derive de la murmurul rugăciunilor călugărițelor înăuntrul zidurilor) devine proprietatea lui Pino Passoni și a soției sale, Franca. În 1990 aceștia au început lucrările de reabilitare a caselor și a viilor, conservând caracateristicile de altădată. 
  
Fosta mânăstire a fost astfel transformată într-un "agriturismo" fermecător, situat în inima Toscanei, pe colinele din Chianti, într-o poziție panoramică de o mare frumusețe, chiar în fața turnurilor din San Gimignano. 

Camere

Pensiunea are 25 de camere duble, restaurate astfel încât să se păstreze căldura rustică specifică Toscanei, dar adăugând grija pentru detalii. Podelele din pardoseală ceramică executată manual, zidurile de piatră, tavanul cu bârne din lemn de castan se îmbină cu țesăturile naturale din in și mobilierul din lemn masiv realizate special de către artizanii locali. 
  
Toate camerele au aer condiționat, TV satelit, Wi-Fi, minibar și seif. 
  
Camerele duble Clasic (13) au o suprafață de circa 16mp, pat dublu mare, baie privată și acces la grădină.

Camerele duble Superior (6) au o suprafață de circa 20mp, pat dublu mare, baie privată și vedere către peisajul rural sau către San Gimignano.

Camerele duble Deluxe (4) au o suprafață de circa 25mp, pat dublu mare, baie privată, jacuzzi privat cu vedere spre San Gimignano sau cu acces la grădină.

Camerele Confort (2) sunt perfecte pentru cuplurile care au nevoie de mai mult spațiu sau pentru grupuri de 3 persoane. Au o suprafață de circa 25mp, un pat dublu și un pat single și vedere către turnurile din San Gimignano. 
  
Suitele (3) sunt pentru luna de miere și vacanțele romantice. Au o suprafață de circa 45mp, pat dublu mare și o canapea, baie privată, jacuzzi privat și vedere către San Gimignano.

Family Suite (2) sunt pentru 4 persoane. Au o suprafață de circa 65 mp, 2 dormitoare și 2 băi, acces la grădină sau vedere spre peisajul rural.

Relaxare

Te poți relaxa degustând un pahar de vin Vernaccia lângă piscina cu jacuzzi, admirând peisajul rural și turnurile din San Gimignano sau poți redescoperi starea de bine în zona de relaxare cu saună și baie de aburi.

Restaurant

Restaurantul Il Fienile ("hambarul") îți propune savorile și aromele bucătăriei toscane. Rețetele combină tradiția cu inovația, folosind materii prime locale de înaltă calitate, împreună cu o bogată selecție de vinuri Mormoraia.

Agricultură

Ferma organică Mormoraia se întinde pe o suprafață de peste 100 de hectare, dintre care 30 sunt plantate cu viță de vie și 10 cu livezi de măslini. Ferma este deținută de către familia Passoni, care a dus mai departe tradiția cu cel mai mare respect pentru teritoriu și mediu, iar astăzi fiul, Alessandro, este cel care continuă valorile familiei. 

Vinuri

Amprenta caracteristică a vinurilor cultivate pe aceste locuri bogate în istorie e dată de nisip, argilă, piatră și amintirea îndepărtată a mării printre coline: San Gimignano într-o sticlă. 

VreauRezervare VreauInformații

0721.810.270
Scrie-ne pe numărul 0721.810.270

Anulează