Tur cu Fiat 500 Vintage în Toscana

Tur cu Fiat 500 Vintage în Toscana

Imaginează-ți cum ar fi să petreci câteva ore ca în vechile filme italiene: conducând un Fiat 500 prin minunatul peisaj al Toscanei, oprindu-te din când în când pentru fotografii și savurând un prânz tradițional.

Mai întâi vei face cunoștință cu mașina pe care o vei conduce, un Fiat 500 frumos recondiționat, dar și cu tour leader-ul, care îți va da câteva sfaturi utile despre cum să conduci o mașină din anii 1960.

Odată ce au fost puse la punct detaliile, vei începe turul cu Fiat 500. Vei conduce pe străzile Florenței și apoi vei părăsi orașul, urmând un drum mărginit de chiparoși și urcând către niște locuri de unde te poți bucura de priveliști minunate.

Prima oprire va fi la una dintre cele mai vechi biserici din Florența. După o scurtă vizită și, normal, câteva fotografii cu tine lângă Fiat, având orașul pe fundal, te vei îndrepta către dealurile Toscanei. Vei conduce pe străzi înguste, mărginite de ziduri de piatră, pe lângă vile istorice și livezi de măslini, făcând popasuri pentru a imortaliza momentele trăite. Dacă ești însoțit, poți alege să faci schimb de locuri cu tovarășul de drum, astfel încât să vă puteți bucura pe rând de experiența de a conduce un Fiat 500 în Toscana.

Pauza de masă o vei lua pe o terasă privată, cu o vedere superbă asupra dealurilor din Toscana, presărate cu vile și castele. Este momentul pentru prosciutto și brânzeturi locale, dar și pentru un pahar cu vin Chianti.

La final te vei întoarce la garaj pe cel mai pitoresc traseu.

02.01-30.12.2023 1 pers. (șofer) 2 pers. (șofer + pasager) 3 pers. (șofer + 2 pasageri)
Tarif 150 EUR/pers. 125 EUR/pers. 125 EUR/pers.

Rezervă tur cu Fiat 500 în Toscana

Detalii:

Te-ar putea interesa și:

0721.810.270
Scrie-ne pe numărul 0721.810.270

Anulează

Newsletter vacanțe Italia

Lasă-ne mail-ul dacă vrei să îți trimitem cele mai bune și interesante oferte și idei de vacanță în Italia.

Adresa de email nu este corectă.

Adresa de email este deja abonată.

Te-ai abonat cu succes! Păstrăm legătura :)

Anulează