Shopping la Serravalle Outlet Milano

Shopping la Serravalle Outlet Milano

Serravalle Outlet Milano este cel mai mare shopping outlet din Europa. Construit ca un orășel, cu străduțe pavate și clădiri în stilul regiunilor Lombardia și Piemonte, cuprinde peste 200 de magazine de designer, ce oferă pe parcursul întregului an reduceri de până la 70% pentru mărci de top, italiene și internaționale. Printre ele se numără Gucci, Versace, Prada, Fendi, Dolce & Gabbana, Armani, Salvatore Ferragamo, Ermenegildo Zegna, Burberry, Givenchy, Jimmy Choo, Calvin Klein, Moncler, Off White, Nike, Adidas sau North Face.

Când vrei să iei o pauză de la shopping, la Serravalle Design Outlet vei găsi spații în care te poți relaxa și savura o cafea sau o înghețată italiană, dar și un mare loc de joacă pentru copii, în cazul în care te însoțesc cei mici.

Dacă ești pasionată de shopping, Serravalle Outlet este una dintre experiențele de neratat la Milano.

Cum ajungi la Serravalle Outlet?

Există două autocare tip shuttle bus care pleacă în fiecare zi între orele 9 și 13.30 din Milano către Serravalle Designer Outlet și se întorc în cursul după-amiezii sau al serii.

Călătoria durează circa 90 de minute, iar prețul unui transfer dus-întors cu shuttle bus începe de la 22 Euro/pers. Unele oferte includ și alte avantaje, precum un card de reducere suplimentară de 10% la anumite magazine.

Shuttle bus Zani Viaggi

Firma Zani Viaggi oferă servicii de transport cu shuttle bus între Milano și Serravalle Designer Outlet.

Durata călătoriei este de circa 1 oră și jumătate, iar prețul unui bilet de transport dus-întors este de 22 Euro/pers. Copiii între 4 și 12 ani neîmpliniți achită 10 Euro, iar cei sub 4 ani au gratuitate.

Există patru plecări care au loc între orele 9 și 13.30, de la Stazione Centrale din Milano și de la Centrul de informații turistice de lângă Castello Sforzesco. Întoarcerea de la Serravalle Outlet se face între orele 16.15 și 20.15, în funcție de fiecare plecare în parte.

REZERVĂ SHUTTLE BUS ZANI VIAGGI

Shuttle bus Autostradale

Alt shuttle bus care asigură transport Milano – Serravalle Outlet și întors este cel al firmei Autostradale.

Plecările (dimineața sau la prânz) au loc de la Stazione Centrale sau din strada Manzoni (lângă Dom și Teatrul La Scala). Întoarcerea se face în cursul serii, în funcție de ora plecării.

Prețul unui bilet de transport până la Serravalle și înapoi este 25 Euro/pers. Copiii între 3 și 12 ani neîmpliniți achită 10 Euro, iar cei sub 3 ani au gratuitate.

Rezervă shuttle bus Autostradale

Există și varianta de a rezerva Serravalle Designer Premium Shopping Pass, oferit de aceeași firmă, care include transport shuttle bus Milano-outlet și înapoi, Fashion Passport (o reducere suplimentară de 10% în magazinele participante), serviciu de shopping Hands-Free și o băutură aperitiv în magazinul concept store Le Dolci Terre.

Rezervă Premium Shopping Pass

Te-ar putea interesa și:

0721.810.270
Scrie-ne pe numărul 0721.810.270

Anulează