Verona Hop On Hop Off

Verona Hop On Hop Off

Turul Hop On Hop Off în Verona îți dă posibilitatea să descoperi, cu ajutorul unui autobuz turistic, fascinația unui oraș cu o istorie de peste 2000 de ani, inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO. Caracterizat de o combinație armonioasă de stiluri arhitectonice și traversat de râul Adige, Verona este orașul romantic al lui Romeo și al Julietei, dar și locul de origine al deliciosului desert italian Pandoro.

Cu ajutorul tururilor Hop On-Hop Off poți admira zidurile medievale și te poți opri la obiective culturale, artistice, dar și culinare.

Cele două linii de autobuz Hop On Hop Off pleacă din Piazza Bra, de la Arena, simbolul orașului Verona.

Linia A merge către Grădinile Pradaval, ajungând la zidurile medievale și spre cartierul San Zeno, cu celebra sa bazilică. Continuă apoi spre Adige, până la Castelvecchio și spre Porta dei Borsari, Teatrul Roman și Podul de Piatră, cel mai vechi monument al orașului.

Linia B traversează partea de est a localității, înainte de a ajunge la Castel San Pietro, de unde vei avea dintre cele mai frumoase panorame. Continuă apoi în josul dealului și intră în cartierul istoric al Veronei, unde poți admira clopotnița Catedralei Sf. Anastasia. De aici poți ajunge la Piazza delle Erbe, Piazza dei Signori și Casa Julietei.

Rezervă tur Hop On Hop Off Verona

Hop On Hop Off Verona:

Te-ar putea interesa și:

0721.810.270
Scrie-ne pe numărul 0721.810.270

Anulează

Newsletter vacanțe Italia

Lasă-ne mail-ul dacă vrei să îți trimitem cele mai bune și interesante oferte și idei de vacanță în Italia.

Adresa de email nu este corectă.

Adresa de email este deja abonată.

Te-ai abonat cu succes! Păstrăm legătura :)

Anulează