Caribe Bay, cel mai premiat parc acvatic din Italia

Caribe Bay, cel mai premiat parc acvatic din Italia

Parcul acvatic Caribe Bay (fost Aqualandia) se află în stațiunea Lido di Jesolo din regiunea Veneto, în apropiere de Veneția și a fost declarat în repetate rânduri cel mai bun parc tematic acvatic din Italia. Apa, nisipul alb și cei peste 2000 de palmieri te vor face să te simți ca pe o insulă exotică din Caraibe.

Întins pe o suprafață de 80.000 mp, Caribe Bay Water Park se laudă cu cele mai înalte tobogane (42m) și cel mai înalt turn de bungee jumping (60m) din Europa. 27 de atracții acvatice și non-acvatice, 11 baruri și restaurante și 5 spectacole live, precum și activități de animație te așteaptă să le descoperi!

Caribe Bay este un parc de distracții pentru toată lumea – pentru cei mai mari și pentru cei mai mici, pentru cei aflați în căutare de senzații tari, pentru cei care vor să se distreze, să facă sport, sau pur și simplu să se relaxeze.

Lido di Jesolo este una dintre cele mai faimoase și mai animate localități de pe coasta Mării Adriatice. Cu plaja sa de 15 km, stațiunea este potrivită pentru toate gusturile, oferind soare, mare, sport, natură, relaxare, shopping, divertisment, dar și posibilitatea de a vizita obiectivele turistice din Veneția, aflată în apropiere. 

Alege un sejur la un hotel de 3 sau 4 stele din renumita stațiune Lido di Jesolo, combinat cu bilete de intrare la parcul acvatic Caribe Bay!
Contactează-ne pentru tarife și disponibilitate!

Stațiunea Lido di Jesolo, văzută de sus
Stațiunea Lido di Jesolo, văzută de sus

Bilete de intrare la Parcul acvatic Caribe Bay

În anul 2023, prețul unui bilet de intrare la Caribe Bay este de 38 EUR/pers. Biletul este valabil pentru ziua selectată și include accesul la piscine, tobogane, spectacole și la atracțiile disponibile în data respectivă. Accesul la Bungee Jumping se plătește separat.

Copiii cu înălțimea sub 100cm au gratuitate, iar cei cu înălțimea între 100 și 140cm, precum și persoanele de peste 65 ani plătesc 32 EUR.

Zona Shark Bay din Parcul Acvatic Caribe Bay
Zona Shark Bay din Parcul Acvatic Caribe Bay

Program Caribe Bay 2024

În anul 2024 Parcul Caribe Bay este deschis în perioada 1 iunie-15 septembrie, între orele 10.00 și 18.00.

Cum ajungi la Caribe Bay?

Din centrul stațiunii Lido di Jesolo se poate ajunge la Caribe Bay Water Park cu autobuzul nr. 5, care are curse la fiecare jumătate de oră și are stație în fața parcului acvatic.

Caribe Bay Water Park
Caribe Bay Water Park

Atracțiile parcului Caribe Bay:

Atracții pentru copii:

Caribe Bay: Circoshow
Caribe Bay: Circoshow

Ce trebuie să știi despre Parcul Acvatic Caribe Bay din Lido di Jesolo:

Te-ar putea interesa și:

0721.810.270
Scrie-ne pe numărul 0721.810.270

Anulează

Newsletter vacanțe Italia

Lasă-ne mail-ul dacă vrei să îți trimitem cele mai bune și interesante oferte și idei de vacanță în Italia.

Adresa de email nu este corectă.

Adresa de email este deja abonată.

Te-ai abonat cu succes! Păstrăm legătura :)

Anulează