Vacanță la Caribe Bay, cel mai premiat parc acvatic din Italia

Vacanță la Caribe Bay, cel mai premiat parc acvatic din Italia

Parcul acvatic Caribe Bay (fost Aqualandia) se află în stațiunea Lido di Jesolo din regiunea Veneto, în apropiere de Veneția și a fost declarat în repetate rânduri cel mai bun parc tematic acvatic din Italia. Apa, nisipul alb și cei peste 2000 de palmieri te vor face să te simți ca pe o insulă exotică din Caraibe.

Alege un sejur la un hotel de 3 sau 4 stele din renumita stațiune Lido di Jesolo, combinat cu bilete de intrare la parcul acvatic Caribe Bay!
Contactează-ne pentru tarife și disponibilitate!

Întins pe o suprafață de 80.000 mp, Caribe Bay Water Park se laudă cu cele mai înalte tobogane (42m) și cel mai înalt turn de bungee jumping (60m) din Europa. 27 de atracții acvatice și non-acvatice, 11 baruri și restaurante și 5 spectacole live, precum și activități de animație te așteaptă să le descoperi!

Zona Shark Bay din Parcul Acvatic Caribe Bay
Zona Shark Bay din Parcul Acvatic Caribe Bay

Caribe Bay este un parc de distracție pentru toată lumea – pentru cei mai mari și pentru cei mai mici, pentru cei aflați în căutare de senzații tari, pentru cei care vor să se distreze, să facă sport, sau pur și simplu să se relaxeze.

Lido di Jesolo este una dintre cele mai faimoase și mai animate localități de pe coasta Mării Adriatice. Cu plaja sa de 15 km, stațiunea este potrivită pentru toate gusturile, oferind soare, mare, sport, natură, relaxare, shopping, divertisment, dar și posibilitatea de a vizita obiectivele turistice din Veneția, aflată în apropiere. 

Stațiunea Lido di Jesolo, văzută de sus
Stațiunea Lido di Jesolo, văzută de sus

Atracțiile parcului Caribe Bay:

Caribe Bay: Battle Intrigo
Caribe Bay: Battle Intrigo

Atracții pentru copii:

Caribe Bay: Circoshow
Caribe Bay: Circoshow

Cum ajungi la Caribe Bay

Din centrul stațiunii Lido di Jesolo se poate ajunge cu autobuzul nr. 5, care are curse la fiecare jumătate de oră și stație în fața parcului acvatic.

Program Caribe Bay 2023

În anul 2023 Parcul Caribe Bay este deschis în perioada 27 mai-10 septembrie, între orele 10.00 și 18.00.

Caribe Bay Water Park
Caribe Bay Water Park

Ce trebuie să știi despre Parcul Acvatic Caribe Bay din Lido di Jesolo:

Caribe Bay: Scary Falls
Caribe Bay: Scary Falls

Te-ar putea interesa și:

VreauRezervare VreauInformații

0721.810.270
Scrie-ne pe numărul 0721.810.270

Anulează