Torino Hop On Hop Off

Torino Hop On Hop Off

Autobuzele turistice Hop On Hop Off din Torino te ajută să descoperi farmecul unui oraș cu o istorie de peste 2000 de ani.

Linia A urmează traseul clasic, către centrul orașului și muzeele principale, dar și către dealul de unde priveliștea se deschide către fluviul Pad, Parco del Valentino și Borgo Medievale.

Linia B te ajută să descoperi o altă fațetă a orașului, ducându-te către Muzeul Automobilului, Lingotto cu Pinacoteca Agnelli, Eataly și construcțiile olimpice.

Cu Linia C vei explora Muzeul Lavazza, dar și împrejurimile orașului Torino, ajungând până la Stadionul Allianz, Muzeul Juventus și Reggia di Venaria Reale, o capodoperă naturală și arhitecturală din regiunea Piemonte.

Autobuzele Hop On Hop Off sunt gestionate de CitySightseeing, în colaborare cu GTT, compania de transport public din Torino.

Rezervă tur Hop On Hop Off Torino

Hop On Hop Torino:

 

Dacă intenționezi să vizitezi mai multe muzee și obiective din Torino, poate fi mai avantajos să cumperi Torino+Piemonte Card, care, pe lângă diferite gratuități, îți oferă și 10% reducere la biletele Hop On Hop Off cumpărate la bordul autobuzului turistic, precum și gratuitate pentru un copil sub 12 ani.

Te-ar putea interesa și:

Muzeul Egiptean din Torino Muzeul Egiptean din Torino
Descoperă Muzeul Egiptean din Torino: informații și program de vizitare (2024), rezervări, preț bilete, gratuități și reduceri.
Detalii

0721.810.270
Scrie-ne pe numărul 0721.810.270

Anulează

Newsletter vacanțe Italia

Lasă-ne mail-ul dacă vrei să îți trimitem cele mai bune și interesante oferte și idei de vacanță în Italia.

Adresa de email nu este corectă.

Adresa de email este deja abonată.

Te-ai abonat cu succes! Păstrăm legătura :)

Anulează