Excursie la insulele Murano, Burano și Torcello

Excursie la insulele Murano, Burano și Torcello

O vizită în Veneția nu este completă fără o excursie la insulele Murano, Burano și Torcello, faimoase în întreaga lume pentru casele lor colorate, tradițiile vechi de sute de ani și aspectul colorat.

Vaporașul pleacă din apropierea Pieței San Marco sau din Gara Santa Lucia și te poartă, într-o croazieră plăcută, către insulele lagunei venețiene. La bord, ghidul va povesti despre istoria locurilor pe care urmează să le vizitezi.

Prima oprire va fi pe Insula Murano, celebră pentru tradiția fabricării sticlei. Aici vei avea circa 30 de minute pentru a vizita una dintre faimoasele sale fabrici și pentru a-i descoperi secretele.

După încă 15 minute de timp liber în Murano, vaporașul se va îndrepta către insula Torcello, cel mai vechi centru al civilizației din lagună, unde catedrala, cu ale sale magnifice mozaicuri și Biserica Santa Fosca stau măturie a gloriei trecute.

Urmează o o oprire în Burano, o insulă tipic pescărească, cu case colorate ce îi dau un aspect pitoresc și cu o lungă tradiție a fabricării dantelei.

Excursie Murano, Burano, Torcello:

Rezervă această excursie

Vezi și alte excursii Murano-Burano-Torcello

Te-ar putea interesa și:

0721.810.270
Scrie-ne pe numărul 0721.810.270

Anulează