Veneția
Veneția

Cunoscută și sub numele de "orașul plutitor" sau "orașul pe apă", Veneția este un loc unic în lume. Laguna și insulele sale constituie cea mai faimoasă și mai vizitată destinație din regiunea Veneto. Să te pierzi măcar o dată pe străduțele înguste ale vechiului oraș, să admiri gondolele de pe Canal Grande și palatele care amintesc de splendoarea Republicii Maritime de odinioară sau să bei o cafea în Piazza San Marco sunt doar câteva dintre experiențele pe care nu ar trebui să le ratezi. Celebră pentru Carnavalul său, sticla de Murano, dantela de Burano și Piazza San Marco, Veneția, orașul iubirii, te va încânta cu farmecul său romantic și melancolic, ce te va purta prin epoci apuse.

Aeroporturi Veneția

Rezervă bilete de avion Veneția

Caută cazare în Veneția

Veneția
Caută

City Break Veneția

City Break Veneția
City Break Veneția
Lasă-te fermecat de atmosfera unică și seducătoare a orașului plutitor! Descoperă una dintre cele mai faimoase destinații din lume!
Vezi detalii

Transport Veneția

Vizitează Veneția

Piața San Marco din VenețiaPiața San Marco din Veneția
Descoperă Piața San Marco din Veneția! Citește despre Turnul cu Ceas și despre celelalte lucruri de interes. Află ce poți să vezi în Piazza San Marco!
Detalii
Bazilica San Marco din VenețiaBazilica San Marco din Veneția
Vizitează Basilica San Marco din Veneția. Vezi program 2024 și preț bilete intrare (normale și skip the line), tururi ghidate, informații și sfaturi utile.
Detalii

Insule din laguna venețiană

Gastronomie venețiană

Excursii cu plecare din Veneția

Experiențe în Veneția

Newsletter vacanțe Italia

Lasă-ne mail-ul dacă vrei să îți trimitem cele mai bune și interesante oferte și idei de vacanță în Italia.

Adresa de email nu este corectă.

Adresa de email este deja abonată.

Te-ai abonat cu succes! Păstrăm legătura :)

Anulează